zurina's FotoPage

By: zurina ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Apr-2007 03:08 Email | Share | | Bookmark
Secretaries Week Luncheon with Anuar Zain

gambar before makan
kat dlm ballroom.
before makan.
View all 24 photos...
aku dan 2 org member p secretary week luncheon with anuar zain kat JW Marriot, KL semalam.
enjoy sakan....berkenalan lak ngan 2 org kakak yg bekerja kat Bank Rakyat. Kak Putri n Kak Haslinazaliza. (hah! amek ko! ) Syok gak kakak2 ni...kepoh n gile2 gak cam kitorang....memang best giler ar semalam. kul 10.30 aku kuar opis, kul 4.30 baru blk...wakakakakaka.....

anuar memang superb! memang charming giler! tp dia memang camtu. sentiasa tau camne nak layan fans dia...thats whats make him still standing.... cayalah...chaiyook! ajaa..ajaa....fighting!


Monday, 2-Apr-2007 01:24 Email | Share | | Bookmark
syasya n bell kawen

hehehe.. on da way blk.
 
 
gambar ni masa attend wedding syasya n bell. syasya ni classmate masa blajar kat dungun dulu. start blajar kat dungun lagi syasya dah bercintun ngan bell. alhamdulillah. smp jugak ke jinjang pelamin. hopefully ke akhir hayat, dunia dan akhirat. amin....


Monday, 19-Mar-2007 07:25 Email | Share | | Bookmark
putrajaya

 
 
 


Monday, 19-Mar-2007 06:10 Email | Share | | Bookmark
trip to melaka

on our way back
gambar dia tgh lepak kat kedai kopitiam. old skool!
wak tgh tido.. :)


Monday, 19-Mar-2007 05:59 Email | Share | | Bookmark
Eye's on Malaysia

 
 
 
View all 7 photos...
biasa2 jer naik benda nih...punyalah lama beratur....dari ptg smp ke mlm baru sudah...aku nasihatkan korang sumer kalo nak try, p lah lambat2 sket...tgh2 thn ker...time ni org tgh ramai n masih excited. lagi satu elakkan time cuti skolah...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net